do kasy suma: 0,00 zł

 

Przy zakupach powyżej 250zł udzielamy 5% rabatu!

  • Produkt bezglutenowy w składnikach

  • Produkt wegeteriański

  • Produkt wrażliwy - wyłącznie do zakupu w sklepie

  • Nowość w sklepie

Producenci

KOMOSA (QUINOA) EKSPANDOWANA BIO 80 g źródło dobrego białka

Kod produktu: 5907222061787
Producent: HELPA (kaszki)
Ocena: 0
Dostępność: produkt dostępny
Wysyłka w: Do odbioru w sklepie lub wysyłka paczką.
Cena: 10,86 zł 10.86
ilość szt.

Opis produktu

 SKŁADNIKI
100% komosa ekspandowana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Sprawdzi się idealnie w połączeniu z mlekiem, jogurtem, jako składnik musli, jako posypka do deseru, kaszki i zawsze wtedy, gdy potrzebujesz wartościowego dodatku zbożowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1561 kJ / 369 kcal, Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g, Węglowodany: 71 g w tym cukry: 1,7 g, Błonnik: 5,9 g, Białko: 9,1 g, Sól: <0,01 g 

INFORMACJA ALERGENNA
Na terenie zakładu przetwarzane są surowce bezglutenowe

 ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Chronić przed światłem. Po otwarciu szczelnie zamknąć opakowanie.

Cechy produktu

Produkt wegetariański vege
Obecność glutenu bez glutenu
Producent - nazwa i adres HELPA SP&#211;ŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP&#211;ŁKA KOMANDYTOWA, ŻABIA 40, 05-504 HENRYK&#211;W-UROCZE
Gwarantowany termin przydatności do spożycia 30
NA ZAMÓWIENIE NA ZAMÓWIENIE
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES HELPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA, ŻABIA 40, 05-504 HENRYKÓW-UROCZE
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
KRAJ PRODUCENTA Polska
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
TARGI BIO PLANET 2024 TARGI BIO PLANET
Kraj Producenta Polska

Klienci wzbogacili swój koszyk zakupów dodając do niego:

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl