do kasy suma: 0,00 zł

 

Przy zakupach powyżej 250zł udzielamy 5% rabatu!

  • Produkt bezglutenowy w składnikach

  • Produkt wegeteriański

  • Produkt wrażliwy - wyłącznie do zakupu w sklepie

  • Nowość w sklepie

Producenci

PASZTET Z KARPIEM WĘDZONYM BIO 175 g (SŁOIK) - RYBY Z SERCA NATURY

Kod produktu: 5908261501517
Ocena: 0
Dostępność: produkt dostępny
Wysyłka w: Do odbioru w sklepie lub wysyłka paczką.
Cena: 27,74 zł 27.74
ilość szt.

Opis produktu

SKŁADNIKI
farsz z KARPIA (Cyprinus carpio)* 39 %, KARP (Cyprinus carpio) wędzony* 19 %, fasola biała gotowana*, pieczone warzywa* (pietruszka*, cebula*, olej rzepakowy*, rozmaryn*), ŚMIETANA* (z MLEKA), sól, pieprz*, przyprawa* (koperek*, cebula*, trawa cytrynowa*, czosnek*, bazylia*, pigwowiec owoc*, majeranek*, tymianek*, macierzanka*, pieprz czarny*, sok z pigwowca*, skórka cytrynowa* (w różnych proporcjach). (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Produkt pasteryzowany.
Spożyć na zimno.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 518 kJ/124 kcal
Tłuszcz - 6,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,3 g
Węglowodany - 3,4 g
w tym cukry - 1,4 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 13 g
Sól - 0,79 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GLUTEN PSZENNY, SELER, gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 stopni Celsjusza. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
ZAWÓLCZE PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK, Włosnowice 27, 28-131 Solec Zdrój; Zakład: Zawólcze 1
Gwarantowany termin przydatności do spożycia:
30

Cechy produktu

CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Gwarantowany termin przydatności do spożycia 30
PRODUCENT - NAZWA I ADRES ZAWÓLCZE PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK, Włosnowice 27, 28-131 Solec Zdrój; Zakład: Zawólcze 1
TARGI BIO PLANET 2024 TARGI BIO PLANET
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl